1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Consultoria ERP

En tot procés d'implantació d'un ERP hi ha una fase d'anàlisi de les necessitats de l'empresa, i tot seguit les fases de planificació, desenvolupament i formació, migració i verificació de dades per finalment tirar endavant l’engegada.

 

 

ANÀLISI

Explica'ns què necessites, el pressupost de què disposes i el termini per a la implantació. En aquesta fase volem escoltar-te i entendre't per tal de tenir clares les teves necessitats.

 

 

PLANIFICACIÓ

Farem conjuntament l'estudi de viabilitat i et farem una demostració de les possibilitats de l'aplicació. Seleccionarem el producte, ajustarem el pressupost i et farem una oferta. En el cas de ser necessari un desenvolupament a mida per tal d'adaptar l'aplicació t’inclourem el seu cost en l'oferta per a que no tinguis sorpreses més endavant.

 

Nosaltres treballem amb Dolibarr. Possiblement estaràs comparant aquest producte amb altres i estaràs fent aquesta activitat d'especificació amb altres consultors. Després d’escoltar-te, si estem segurs que Dolibarr resolt les teves necessitats, dedicarem el temps necessari a convèncer-te d'això. Si, per contra, veiem que no és la millor opció per tu, t'aconsellarem fer servir una altra solución. Respecte al preu tu mateix podràs comprovar que la nostra oferta és molt interessant.

 

ADAPTACIÓ I FORMACIÓ

Un cop acceptat el pressupost procedirem a la instal·lació del producte seleccionat, al desenvolupament de mòduls específics i ensenyarem als futurs usuaris com funciona el programa.

 

MIGRACIÓ I VERIFICACIÓ

Si la teva empresa ja treballava amb un sistema ERP, segurament serà necessari agafar les dades del sistema anterior i introduir-les en el nou. Aquesta és una tasca molt important i s'ha de fer amb molta cura. Aquesta tasca és en si mateix un projecte, pel que caldrà estudiar el cost i el temps necessari per portar-la a terme.

 

ENGEGADA

Finalment el sistema estarà a punt per passar a la fase funcional. Les dades estaran a la nova base de dades i els usuaris ja sabran utilitzar Dolibarr. Aquest serà el moment en el qual apareixeran els dubtes d'última hora i els problemes reals.

 

Aquí és quan desplega seguirà amb tu, al teu costat. Compromesa.

Disseny i Programació

L'ERP definitiu