1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Programació Dolibarr

Quan durant la fase de planificació sorgeixen necessitats específiques al sector de la teva empresa cal un desenvolupament a mida. Nosaltres ens encarreguem del desenvolupament dels mòduls complementaris. El programa Dolibarr proporciona eines molt flexibles per a un ràpid desenvolupament d'extensions (nous formularis, informes, camps específics, fluxos de control de processos...).

 

Les eines de desenvolupament que ens permetran implementar els mòduls estan íntegrament basades en tecnologia web.

 

Dolibarr està programat en PHP i fa servir bases de dades MySQL, fet que li dóna una alta seguretat i fiabilitat. El desenvolupament d'extensions es realitza mitjançant eines open source, cosa que permet reduir costos de desenvolupament.

 

Però d'això no te n’has de preocupar! Això és cosa nostra!

 

Disseny Web

El disseny de la teva pàgina web és tan important com el seu contingut. La imatge corporativa és el primer pas per a una web coherent amb els teus objectius de negoci. Col·laborem amb un equip de dissenyadors externs per ajudar-te a definir la imatge de marca i a difondre-la d'una manera atractiva per internet.

 

Programació Web

Si ja tens imatge corporativa i només vols renovar la teva pàgina web llavors ens concentrem en la tasca de programació. Som conscients que actualment hi ha moltes opcions pel disseny i manteniment d'una plana web: des de companyies que t'ofereixen la possiblitat de dissenyar-la i mantenir-la tu mateix, fins a programes específics només aptes per a programadors.

 

Nosaltres ens adaptarem a la tecnologia que s'ajusti més a les teves necessitats i t'ensenyarem a fer el manteniment de la teva pàgina perquè no depenguis d'altres per mantenir-la al dia. També t'ajudarem a posicionar el teu web en els buscadors més importants per a que la teva empresa sigui visible.

 

Desenvolupament d’Apps

Gestionem el desenvolupament d’aplicacions per smartphones i tauletes per solucionar les teves necessitats de connexió amb la teva empresa. Busquem conjuntament com ajustar les necessitats amb el pressupost i portem a terme el projecte.

 

Disseny i Programació

L'ERP definitiu