Avís Legal

 

En virtut de la llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades reflectides en aquesta comunicació, estan incorporades a un fitxer automatitzat responsabilitat de l'empresa DESPLEGA. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar el servei sol·licitat.

L'usuari garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.desplega.com i/o www.desplega.es i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a DESPLEGA, de manera que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a DESPLEGA o a tercers.

DESPLEGA no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d'Internet de DESPLEGA.

Amb els límits establerts a la llei, DESPLEGA no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet. Els continguts i informació de les pàgines d'Internet de DESPLEGA estan elaborades per professionals degudament qualificats per a l'exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a l'esmentada corporació ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet de DESPLEGA poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, DESPLEGA no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de DESPLEGA o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de DESPLEGA.

Així mateix, per accedir als serveis que DESPLEGA ofereix a través del website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de DESPLEGA, amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancelºlació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a C/París, 1, Planta 2 de Rubí (Barcelona), o bé, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els continguts subministrats per DESPLEGA estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de DESPLEGA o de les persones físiques o jurídiques que s'informi. Mitjançant l'adquisició d'un producte o servei, DESPLEGA no confereix a l'adquirent cap dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el aquest producte o servei, i és DESPLEGA qui es reserva tots aquests drets. La cessió dels drets que s’han citat requerirà el previ consentiment per escrit per part del seu titular, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

La propietat intel·lectual s'estén, a més del contingut inclòs a DESPLEGA, als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació.

DESPLEGA ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si bé s'han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcta, DESPLEGA no pot garantir que en tot moment i circumstàncies aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, conseqüentment, no ha de confiar en ella com si ho fos. DESPLEGA declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda en les pàgines d'aquesta web.

DESPLEGA es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d'ella, sense necessitat de previ avís. DESPLEGA, en cap cas, assumeix responsabilitat com a conseqüència de la incorrecta utilització de la web que pugui fer l'usuari, tant de la informació com dels serveis inclosos.

En cap cas DESPLEGA, les seves sucursals i/o centres adscrits, els seus directors i/o empleats i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus, tant si procedeixen, directament o indirectament, de l'ús i/o difusió de la web o de la Informació adquirida o accedida per o a través de la web, o dels seus virus informàtics, de fallades operatives o d'interrupcions en el servei o transmissió o de fallades en la línia en l'ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint amb caràcter general legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i actes puguin ocórrer.

DESPLEGA no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços (''links'') o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d'un vincle o accés a una web no pròpia serà realitzat per voluntat i a risc i ventura exclusiva de l'usuari. DESPLEGA no recomana ni garanteix cap de la/es Informació/ons obtinguda/es per o a través d'un vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l'ús o mal ús d'un vincle, o de la Informació obtinguda a través d'ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'intent d'usar o usar malament un vincle, tant al connectar a la web de DESPLEGA com en accedir a la informació d'altres webs des d’aquesta web.

De vegades, aquesta web utilitza ''Cookies'' o ''galetes'', és a dir, petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari i que permeten obtenir la següent Informació: 1) Data i hora de l'última vegada que l'usuari va visitar la web; 2) Disseny i continguts que l'usuari va escollir en la seva primera visita a la web; 3) Elements de seguretat que intervenen en el control d'accés a les àrees restringides i 4) Altres circumstàncies anàlogues. L'usuari té l'opció d'impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa navegador. No obstant això, DESPLEGA no es responsabilitza de que la desactivació d’aquesta opció impedeixi el bon funcionament de la pàgina web.

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Aquesta web és propietat de DESPLEGA. Els drets de Propietat Intel·lectual i d'explotació i reproducció d'aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la Informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles (''hiperlinks'') que s'estableixin des d'ella a altres pàgines web de qualsevol centre filial o dominat per DESPLEGA, són propietat exclusiva de DESPLEGA, tret que expressament s'especifiqui altra cosa. Qualsevol denominació, disseny i/o logotip, així com qualsevol producte o servei oferts i reflectits en aquesta pàgina web, són marques degudament registrades per DESPLEGA, per les seves societats filials i/o dominades per tercers. Qualsevol ús seu indegut per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per la seva part podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents en l'Ordenament Jurídic espanyol i/o comunitari.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no essent responsabilitat de DESPLEGA l'ús que l'usuari pugui portar a terme al respecte, recaient la responsabilitat exclusiva en la seva persona.

Només per a ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d'aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertiments d'aquesta web sense la prèvia autorització per escrit de DESPLEGA.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i el seu compliment. L'usuari, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d'Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.