1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Projectes de programari empresarial

Hi ha molts programes de gestió empresarial per la petita i mitjana empresa. Tots tenen funcionalitats més o menys similars i tots asseguren gestionar correctament la facturació, comptabilitat, magatzem, etc. Hi ha productes de preu molt elevat, pensats per a grans empreses i d’altres de preu més assequible però tot i així massa cars per a una empresa petita.

 

Els programes ERP (de l'anglès Enterprise Resource Management) són programes que integren dins d'un mateix entorn la facturació, magatzem, producció i, en alguns casos, la comptabilitat o la gestió de la cartera de clients o CRM (de l'anglès Customer Relationship Management).

 

 

Dolibarr és un dels ERPs de programari lliure amb més creixement:

 

  • Fàcil d'aprendre i d'usar, intuïtiu, àgil i molt operatiu. La usabilitat és la base del seu desenvolupament.
  • Per l'autònom, la petita i mitjana empresa i associacions. La seva adaptabilitat és màxima i la integració absoluta, tant entre diferents aplicacions com amb qualsevol mòdul addicional, TPV, CRM, e-Commerce, etc.
  • Dolibarr és 100% basat en web i escalable. Creix a mesura que creix el teu negoci, adaptant-se a cada necessitat.
  • Dolibarr és 100% segur en operar sobre una base de dades MySQL. Es poden establir nivells d'accés d'usuari en funció de la seguretat requerida i la confidencialitat.
  • Sense costos de llicències: només has de pagar per la instal·lació i adaptació a les teves necessitats. En molts casos ni tan sols cal cap modificació.

 

L'ERP definitiu